AccomodatieAccomodatie.htmlAccomodatie.htmlshapeimage_4_link_0
FotoarchiefFotoarchief.htmlFotoarchief.htmlshapeimage_5_link_0
Sponsorenshapeimage_10_link_0

Jij kunt de Stedelijke Harmonie vanaf nu ook eenvoudig en helemaal gratis sponsoren!

Winkel je vaak online bij Zalando, de Wehkamp, de Hema of Bol.com. Boek je je hotel via Booking.com? Doe nu je aankopen online via de Stedelijke Harmonie

Het principe is heel simpel: of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl, je betaalt hetzelfde voor je aankopen. Alleen in het laatste geval profiteert de Stedelijke hier direct van! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% hiervan is direct voor de vereniging. Het kost jou niets extra en het levert de vereniging een mooi percentage van jouw aankoopbedrag op.
Gratis en voor niets!

Hoe het werkt?
Klik op het logo van SponsorKliks.
Je komt nu automatisch in de Stedelijke Harmonie omgeving binnen SponsorKliks met daarin een lange lijst met veelgebruikte webwinkels.
Klik op de button van de webwinkel van je keuze.
Je wordt nu doorgestuurd naar de standaard startpagina van de webwinkel. Bestellen gaat verder op dezelfde manier als altijd.
De Stedelijke krijgt automatisch een percentage van jouw aankoopbedrag. Eenvoudiger kan bijna niet. Een kleine moeite.

Dus shop voortaan ook via SponsorKliks.nl en steun de Stedelijke Harmonie!

De Stedelijke Harmonie dankt u voor uw steun!!